Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

07-ghost värd öga färgförändringar

Published: måndag 6 februari, 2017

ögon Mikhail och Raphael är en uppsättning av helig sten som kan bäddas in i kroppen så att ärkeänglarna Michail och Raphael att krascha in i en värd kroppen under en begränsad period. De är undetectable tills de har sin värdens kropp, varefter stenen visas i värdens sida värdens ögonfärgförändring och har möjlighet att öva gudomliga krafter med Zaiphon Anime Sverige . Innan historien om "07-Ghost" den kungliga familjen av Konungariket Raggs varit att titta Mikhail och Barsburg imperium sett Raphael. En pakt etablerades mellan de två länderna aldrig att gripa det andra ögat; Men Barsburg Empire bröt detta förbund tio år före historien.

ögon "fulla användningsområden är okända; Men än så länge, Eye of Mikhail har använts för att täta Verloren ursprungliga kropp Pandoras ask, och syna av Rafael har sagts att kunna reinkarnera Verloren själ i mänskliga kroppar.

Den övergripande stil av 07-Ghost passar in fantasy manga genre. Även tomten är allvarligt, det finns en hel del komisk lättnad, ger historien en gladare ton. Tecknen är alla komplexa, varierade och underhållande, och historien är mycket känslomässigt. Det är ofta ifrågasatts, det är en Shonen och Shoujo, eftersom det har egenskaper som tilltalar både demografi.

"karaktärsdesign trend mot bishonen typ. Även inom vår krets av biskopar, [finns] den stygga rebell glasögon natur och lolishouta typ. Trots rädda och mystisk historia, manga också en hel del humor från Teito s och Mikage upptåg och våra tre biskopar egenheter och Chibis och deformerade uttryck som används i dessa scener. "

Huvudpersonen i berättelsen. Hans riktiga namn är visade sig vara Wahrheit (tyska för sanningen) Tiashe Raggs, son Weldeschtein Chrome Raggs, och han är prinsen av den tidigare Raggs kungariket. Men efter invasionen av Barsburg imperium anförtros Eye of Mikhail, sin identitet dold, och han uppfostrades av sin farbror, Fea Kreuz, som kyrka föräldralös. Efter döden Kreuz, gjordes han en kamp slav (Sklave på tyska), men så småningom till Barsburg militärakademi och blev känd som en stjärna elev Anime Sverige . Han är en duktig elev och mycket begåvade, vilket gör honom till en av de bästa studenterna trots andra studenters hån.
I början av berättelsen, är Teito en kall och seriös student på grund av hans minnen är de av en kamp slav vars enda syfte var att döda brottslingar. Han är ursprungligen kallt att Mikage också, även om de två så småningom bli goda vänner. Märkligt, enligt College ordförande Miroku är Teito största svaghet hans medkänsla, trots alla svårigheter han har gått igenom.

Teito är mycket skicklig med bascules överstiger även Zaiphon gränsen två gånger för det under träning. [3] Han är mycket smidig och ett utmärkt löpare efter att ha tränat med Castor s dockor, och lyckas få igenom de undersökningar på sitt första försök med Hakuren och han var Frau lärling. Hans slav nummer var 2741:e

Det föreslås av Mikhail att Teito är det bästa fartyget han någonsin haft. Teito får extra förmågor som en förare av Eye of Mikhail, såsom avancerade hörsel och ett sjätte sinne. Mer sägs att sova i honom. Han var föraren i ögat av Michail anledning Pope insatsen Verloren in i hans kropp. Ögat användes för att täta Verloren kropp och skydda Teito själ, vilket gör honom till Pandoras ask.
Teito rankas först i den senaste popularitet enkät i månads Comic Zero Sum.

En pervers biskop som gömmer porr i biblioteket (även om det inte är tillåtet för präster att läsa porr), sparar han Teito liv när Teito faller från sin hawkzile. Han är en medlem av 07-Ghosts så kallade Zehel ". [5] Han finner Mikage (som en liten drake) för Teito och av misstag blir Teito s "master" när han försöker att ta bort Teito löfte krage, vari åberopar ett avtal blod. Denna krage ger Frau möjlighet att använda tre kommandon Teito: bind, sömn och smärta. För alla hans retas Anime Sverige , Frau håller också Teito sprit med improviserad pep-samtalen. Hans relation med Ayanami är ännu inte känt. Frau är den enda Anden som kan utöva Verloren lie, men hur han lyckats få detta lie är för närvarande okänt. Hans slogan före varje kamp är "Må Gud vara med dig." Frau var tvåa i den senaste popularitet enkät i månads Comic Zero Sum.

En annan biskop, övertygar han Teito att ta examen att komma in i prästerskapet. Utbildningen han sätter Teito igenom är energisk och ofta med sina "dockor", naturlig storlek dockor han kontrollerar med Zaiphon. Han är en av de 07 spöken "Fest". Han var arvtagare till Hausen House (symboliserar Fest), Xinglu Hausen, som "dog" tio sedan. Han röstades femte i den senaste popularitet enkät i månads Comic Zero Sum.