Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

07-Ghost ligger i en fantasivärld med olika lagar

Published: måndag 6 februari, 2017

07-Ghost är en japansk fantasy manga skriven och illustrerad av Yuki Amemiya och Yukino Ichihara. Det ligger i en fantasivärld med olika lagar, riken, gudar och magi. Det sändes som en serie i månads Comic Zero Sum, en Josei publiceras varje månad av Ichijinsha. Sjutton bundna volymer har släppts av utgivaren. Manga ursprungligen licensierad av Go! Comi att släppas i Nordamerika, men de slutade publicering i oktober 2009, och Viz Media har sedan fått licens för serien Anime Sverige . Serien har anpassats till ett drama CD och en anime TV-serie av Studio Deen, som debuterade i april 2009. 07-Ghost vann en dubbel första pris i tredje nollsummespel Comics Grand-Prix, vilket betyder att den valdes för första placera av både läsare och redaktörer, vilket är mycket ovanligt.

Teito Klein är en före detta slav som nu deltar Barsburg Empire militärakademi på grund av sin förmåga att använda Zaiphon, en typ av övernaturliga krafter. Förmågan är sällsynt och därför mycket uppskattad.

Teito är en minnesförlust som ofta har skrämmande drömmar. Natten innan examen examen, Teito och hans enda vän, Mikage, svär de aldrig kommer att överge varandra. Nästa dag, Teito tjuvlyssnar folk pratar om honom. Stoppa för att lyssna, plötsligt inser han att talaren, stabschef Ayanami, är den person som dödade den välbekanta man i hans drömmar: hans far, kungen av den förstörda Raggs kungariket. Teito fångas avlyssning och försöker attackera Ayanami men snabbt kom ner med en av sina underordnade och skickas till fängelse. Mikage kommer att hjälpa honom att fly, bara för att finna att Teito har lyckats kämpa förbi vakterna av honom själv. De två fly byggnaden men är hörn på en balkong. Teito låtsas att hålla Mikage gisslan, sedan gör sin flykt, men han är sårad av en Zaiphon blast som Ayanami leder på honom Anime Sverige . Tre biskopar i den närbelägna 7th District upptäcka skadade Teito och ta honom till en närliggande kyrka att återhämta sig, där han skyddas på grund av den 7: e distriktet lag helgedomen.

I sinom tid, är det upptäcks att Teito bär Eye of Mikhail, en kraftfull talisman som hans hem förstördes. Detta faktum, samt ett ödesdigert återförening, slangbågar Teito i en strävan efter hämnd mot Barsburg imperiet och kunskap om sitt förflutna. Samtidigt, hans status som bärare av Eye of Mikhail kastar honom i den långvariga konflikten mellan det onda Verloren och hans fiender, 07 Ghosts.

Boken ligger i mitten av Barsburg imperium, som är indelad i sju distrikt, alla med sin egen städer, linjaler, och kultur.

Zaiphon är den "magiska" av 07-spöken världen, förmågan att omvandla energi i livet för olika typer av makt (det är Zaiphon håller flytande kontinent). Den styrs genom att omvandla de starka känslor av energi och kraft som kommer från Zaiphon tar ofta formen av ord, om man kan använda vapen till kanal nämnda energi. De som har möjlighet att använda Zaiphon är sällsynta och tros bli välsignad av Gud. Varje användares förmågor är olika, och i många fall återspeglar deras karaktär. Zaiphon generellt kategoriseras i tre typer:

Healing Zaiphon: Personer med helande Zaiphon kan läka sår och dela eller överföra sina Zaiphon till andra. Tecken som främst använder helande Zaiphon är Labrador, biträdande ärkebiskop Bastien, Ouka och Capella.

Offensive Zaiphon: Personer med offensiv Zaiphon kan attackera fiender och skydda mot attacker riktade mot dem. Tecken som främst använder stötande Zaiphon är Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau, och Capella.

Manipulation Zaiphon: Personer med manipulation Zaiphon (vilket är mycket sällsynt) kan flytta andra objekt efter behag. Castor använder denna typ Zaiphon.

Det är möjligt att lära sig att använda mer än en version av Zaiphon; Men människor som framgångsrikt kan göra detta är få och långt mellan.

Det finns en mängd olika vapen som används för att manipulera Zaiphon Anime Sverige , en av dessa är bascule. Med bascule, kan man kanalisera deras Zaiphon och använda den för flera ändamål. Olika typer Zaiphon har olika effekter när de appliceras genom en klaffbro: de med helande Zaiphon kan inte direkt attackera en kör, men de kan minska och eliminera Choir från drabbade personer och personer med offensiva Zaiphon direkt attackera en Kor.