Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

07-Ghost klaga människors lidande

Published: måndag 6 februari, 2017

Enligt en månghundraårig myt att Gud död, Verloren (holländska eller tyska för Lost eller Doomed), "dödade" dotter till chefen för himmel och tvingades fly till marken. I vedergällning, Verloren invaderade människors hjärtan som gled in förtvivlan. Beklaga människors lidande, chef för Heaven skickas sju himmelska ljuset att straffa Verloren. Kallas "Sju Ghosts", sägs de ha förseglat Verloren på marken och tjänat någonsin som väktare av imperiet. Mödrar berättar ofta sina barn att om de är stygga, de sju Ghosts kommer att ta bort dem.

Även Verloren har förseglats bort i Pandoras ask i över 1000 år, hans budbärare, KOR, hitta och kontaktpersonerna att föra dem under hans inflytande Anime Sverige . Om ett kontrakt görs visas ett märke på personens bröstkorg. Detta är känt som "Verloren förbannelse" och det indikerar ett hjärta äts av mörker. En av uppgifterna för "07 Ghosts" kämpar Verloren och hans förbannelse och försöka stoppa avtalet från uppfylls. Endast biskopar kan ta bort Verloren förbannelse.

07-Ghosts förkroppsligas i människor med sådana extraordinära Zaiphon förmågor, anses de bli välsignade av Gud. De var ursprungligen fragment av Verloren, och de skickades till jorden av chefen för himlen för att stoppa Verloren. Var och en av de 07-Ghosts dog i sitt tidigare liv, och de alla behålla sina minnen av sina tidigare liv. Frau, Castor, Labrador, Fea Kreuz och Lance har visat sig vara Ghosts senaste; alla av dem har markerat sina Ghosts på sina händer. Spöken namn är Zehel, Party, profeten Landkarte, relik (eller relikt) Eher och Vertrag, som alla har nederländska eller tyskt ursprung. Var och en av spöken har en specifik effekt:

Zehel - 斬 魂 "cutting Spirit" (Frau, Ghost, korsande bindningar)

Party - 繋 魂 "kvitt Spirit" (Castor, Ghost som binder själar tillsammans)

Profe - 言 魂 "Sagan Spirit" (Labrador, Ghost, som profe)

relik (även skrivet som "relikt") - 遺 魂 "Den infördes Spirit" (Lance, Ghost, som ser sitt förflutna)

Vertrag - 契 魂 "löfte Spirit" (Fea Kreuz, Ghost, som manipulera själar)

Landkarte - 消魂 "brandsläckare Spirit" (Katsuragi, Ghost, som skickade något eller ens iväg till en viss plats)

Ea - 醒 魂 "The uppvaknande Anden" (Kal, Ghost, som tilldelar nummer till varje själ i världen och bestämmer sin destination efter döden)

Vissa versioner kan översätta Ghosts namn fel. Eftersom alla deras namn kommer från tyska namnen har en mening i det språket och är inte bara ett namn. Till exempel är det vanligt att se namnet "Randkalt". "Rand" som betyder "edge", "cal" betyder "kall", vilket namnet meningslös. Å andra sidan betyder uttrycket "Landkarte" betyder "karta" som motsvarar Landkarte förmåga. Samma sak händer med Ghosts relik (översatt Rilect, inte ett tyskt ord) och Eher (Ea, inte ett tyskt ord).

När en person får ett liv från chefen för himlen, valde de tre drömmar att slutföra sin livstid. Beviljandet av alla drömmar, kommer deras själar att kallas tillbaka till chefen och reinkarneras. Men när människor föds de inte kommer ihåg drömmar de valde Anime Sverige , och ta reda på drömmar är förmodligen livsglädje.

Det finns onda varelser som vill blanda sig i denna process; bland dem är Verloren budbärare Corinthians som stjäl drömmar och dra folk i mörkret. När en person första dröm beviljas av en kör, blir personens hjärta instabil och inte kan vara lycklig oavsett vad han eller hon gör. När det ges den andra dröm, är den person i ett tillstånd av svält eller missbruk. När det ges den tredje drömmen, har själen bortskämd för mycket mörker och kommer alltid inte kan återvända till chefen för himlen. Kören tar då kroppen; en upptagen kropp med alla tre drömmar om Corinthians kallas krig (warusa betyder "ont" på japanska), och de tjänar Verloren. En mörk trollkarl som kan styra krig kallas Warsfeil.

Det åligger kyrkan för att skydda människor från Corinthians Anime Sverige , eftersom känslan av beroende är mycket svårt att ta bort. Det finns fall där en kör kan göra en önskan om att inte någon av de tre drömmar, men det stör balansen och Corinthians kan straffas för det.